Artiklar arkiv | Covet

08 533 37 800 - hello@covet.se

Vi listar 5 måsten för uteplatsen i sommar

Sommaren börjar krypa närmare och även om vi inte fått mycket mer än små glimtar av varmare tider i skrivande stund så är det hög tid att planera för årets mysigaste tid – häng på uteplatsen!

Läs mer

Såhär inreder du inspirerat av NCS färgtrender 2024+

Med ett nytt år följer självklart nya trender. Nedan tipsar jag om hur du kan inreda enligt färgtrenderna 2024+.

Läs mer

Gör extra fint hemma inför julfirandet

Julen står för dörren och vi har precis städat bort alla verktyg och allt byggdamm hos vår kund i Ulriksdal efter en totalrenovering. Vi har dessutom har fått lov att låna deras hem för att visa hur man kan göra extra fint inför jul.

Läs mer

Dubbla ROT eller nya ROT – Planera din renovering nu!

Vi hjälper inte bara våra kunder med design, vi verkställer även designen, planerar och projektleder hela renoveringen. Det finns två tydliga högsäsonger för våra byggen: Sommaren när kunden enklare kan hitta tillfälligt boende, många väljer att bo landstället eller ta långa sommarsemestrar medan vi projektledare renoveringen. Den andra högsäsongen är nu innan jul.

Läs mer

Tillbaka till sekelskiftet i Stocksund

Vi blev väldigt glada när en av våra kunder valde att anlita oss igen för en totalrenovering av deras nya lägenhet på över 200kvm i Stocksund. Både jag och kunden var överens om att lägenheten hade en otrolig potential, men den behövde en genomgående renovering. Vi ville återställa lägenhetens forna glans och plocka fram de fina sekelskiftesdetaljerna. I den här artikeln beskriver jag mer ingående hur vi tänkte och hur arbetet gick till samt visar före & efter bilder.

Läs mer

Sälja bostaden? Här kommer fem tips!

Jag började min karriär i mäklarbranschen och rådgör ofta våra kunder om hur de skall hantera sina bostadsaffärer för att maximera sin vinst och minimera stressen för sig och familjen. Här listar jag fem enkla tips inför din försäljning.

Läs mer

Hemestra i inspirerande miljöer i sommar!

Nu står semestern för dörren och trenden att semestra på hemmaplan håller i sig. Varför inte ta en hemester och passa på att njuta av stilren design och spännande miljöer på svensk mark? Nedan listar jag 7 guldklimpar att besöka i Sommarsverige!

Läs mer

Blanda mer! Mina bästa råd när du inreder.

En viktig faktor för ett hemtrevligt hem är att det känns personligt och avslappnat. Ett sätt att uppnå detta är att, till skillnad mot vad många tror, mixa stilar och inte stirra sig blind på att matcha allt i samma färg, form och textur. Om man gör det är risken att det blir lite för stelt och opersonligt. Här är några tips på hur du kan blanda för att hemmet ska kännas mer harmoniskt.

Läs mer

Platsbyggda lösningar – yteffektivisera ditt hem

Platsbyggda lösningar ger dig en fantastisk möjlighet att anpassa ditt hem efter dina preferenser och unika behov. Här kan du skapa ett eget uttryck, välja material, färg och form och anpassa lösningen till vad just du behöver.

Läs mer

Vårens vackraste väggfärger!

Äntligen är våren här! Vintern och kylan är som bortblåst och runtom i landet flockas vi i parker för att njuta av solens strålar. Vi fylls av ny energi samt positivitet och det brukar påverka vår syn på färg samt inredning. Kanske är det därför som många väljer att ta tag i ett renoveringsprojekt man länge funderat på just under våren.

Läs mer

Vad gör en inredningsarkitekt?

Vi är inredningsarkitekter. Vår uppgift är att omvandla din vision till verklighet. Vi får många frågor kring detta så vi tänkte att det var på sin plats att reda ut begreppen. En inredningsarkitekt är en hybrid mellan arkitekt och designer. Alla som jobbar på Covet är inredningsarkitekter och har välrenommerade internationella utbildningar från städer som Milano, Melbourne och London.

Läs mer

De sex bästa tipsen när du renoverar ditt kök.

En köksrenovering ingår ofta i våra projekt. Köket är hemmets pulserande hjärta. Fungerar inte köket, fungerar inte hemmet. Här samlar vi sex favorittips till dig som överväger att göra om ditt kök.

Läs mer

Bästa tipsen när du renoverar badrum.

Våra kunder är passionerade när det gäller deras badrum. Dessa, ofta små och tekniskt komplicerade, rum är ett hett debattämne i många familjer inför en renovering. Samtidigt är det ofta just detta som gör att många svenskar inte vågar gå hela vägen för att skapa sitt drömbadrum. Istället nöjer man sig med en något neutral och trygg lösning som inte gör någon vare sig glad eller särskilt ledsen.

Läs mer

Ändra planlösning, vår mest efterfrågade tjänst.

Vi blir ofta anlitade för är att hjälpa våra kunder att ta fram en ny planlösning. Vissa gör en planlösningsändring för att öka värdet på lägenheten eller huset och kunna klättra vidare på bostadsmarknaden, andra gör det för att bo kvar i sitt hem när familjen växer och en del har köpt nytt, men behöver anpassa planlösningen efter sina behov.

Läs mer

Flytta köket? Allt du behöver veta.

En köksflytt är en av de största omdaningar du kan göra på ditt hem. Den är också den enskilt mest effektfulla planlösningsändring du kan göra för att öka värdet på och maximera yteffektiviteten i din bostad. Önskan att flytta eller att drastiskt förändra köket för att optimera bostadsytan är, inte helt oväntat, en av våra vanligast förfrågningar från våra kunder.

Läs mer

Renovera? Tänk på det här.

Dags att renovera? Vi hjälper kunder dagligen att renovera sina hem. Här listar vi några tips för en lyckad renovering. Om du går i renoveringstankar kan vi alltid hjälpa dig med en första kostnadsfri konsultation för att gå igenom hur du vill bygga om ditt hem.

Läs mer

Prenumerera

Våra artiklar uppdateras en gång i månaden. Prenumerera gärna för att hålla dig uppdaterad.

Tack för att du vill ta del av våra artiklar

Genom att klicka “Ja tack till prenumeration” godtar jag att Covet sparar min epostadress i enlighet med Covet’s dataskyddspolicy (Du kan avsluta din prenumeration när som helst på länken i slutet av varje nyhetsbrev)