Vad gör en inredningsarkitekt?

Vi är inredningsarkitekter. Vår uppgift är att omvandla din vision till verklighet. Vi får många frågor kring detta så vi tänkte att det var på sin plats att reda ut begreppen. En inredningsarkitekt är en hybrid mellan arkitekt och designer. Alla som jobbar på Covet är inredningsarkitekter och har välrenommerade internationella utbildningar från städer som Milano, Melbourne och London.

Läs mer

De sex bästa tipsen när du renoverar ditt kök.

En köksrenovering ingår ofta i våra projekt. Köket är hemmets pulserande hjärta. Fungerar inte köket, fungerar inte hemmet. Här samlar vi sex favorittips till dig som överväger att göra om ditt kök.

Läs mer

Bästa tipsen när du renoverar badrum.

Våra kunder är passionerade när det gäller deras badrum. Dessa, ofta små och tekniskt komplicerade, rum är ett hett debattämne i många familjer inför en renovering. Samtidigt är det ofta just detta som gör att många svenskar inte vågar gå hela vägen för att skapa sitt drömbadrum. Istället nöjer man sig med en något neutral och trygg lösning som inte gör någon vare sig glad eller särskilt ledsen.

Läs mer

Ändra planlösning, vår mest efterfrågade tjänst.

Vi blir ofta anlitade för är att hjälpa våra kunder att ta fram en ny planlösning. Vissa gör en planlösningsändring för att öka värdet på lägenheten eller huset och kunna klättra vidare på bostadsmarknaden, andra gör det för att bo kvar i sitt hem när familjen växer och en del har köpt nytt, men behöver anpassa planlösningen efter sina behov.

Läs mer

Flytta köket? Allt du behöver veta.

En köksflytt är en av de största omdaningar du kan göra på ditt hem. Den är också den enskilt mest effektfulla planlösningsändring du kan göra för att öka värdet på och maximera yteffektiviteten i din bostad. Önskan att flytta eller att drastiskt förändra köket för att optimera bostadsytan är, inte helt oväntat, en av våra vanligast förfrågningar från våra kunder.

Läs mer

Renovera? Tänk på det här.

Dags att renovera? Vi hjälper kunder dagligen att renovera sina hem. Här listar vi några tips för en lyckad renovering. Om du går i renoveringstankar kan vi alltid hjälpa dig med en första kostnadsfri konsultation för att gå igenom hur du vill bygga om ditt hem.

Läs mer

Prenumerera

Våra artiklar uppdateras en gång i månaden. Prenumerera gärna för att hålla dig uppdaterad.

Tack för att du vill ta del av våra artiklar

Genom att klicka “Ja tack till prenumeration” godtar jag att Covet sparar min epostadress i enlighet med Covet’s dataskyddspolicy (Du kan avsluta din prenumeration när som helst på länken i slutet av varje nyhetsbrev)