Press arkiv | Covet

08 533 37 800 - hello@covet.se

Expertens bästa tips för dig som vill inreda med träpaneler – Residence Magazine

"Nu vill vi klä väggarna i trä! Allt från ribbpaneler till klassiska val som bröstpanel och pärlspont. Här är expertens bästa tips för dig som vill inreda med träpaneler."

Läs artikeln i Residence Magazine

Sekelskiftesvåning ritad av oss med i Residence Magazine.

"Älskade sekelskifte, vi får inte nog av dig. Häng med in i en femrummare i Vasastan i Stockholm som är varsamt renoverad och bjuder på gammalt och nytt i harmoni." - Alltid kul att se och läsa om våra projekt i media.

Läs artikeln i Residence Magazine

Ett av våra projekt med i Residence Magazine!

Ett av våra fantastiska projekt är nu med i Residence magazine! Vi fick äran att hjälpa våra kunder med inredningsförslag till detta magiska engelska radhus från år 1909 ritat av arkitekt Victor Bodin.

Läs artikeln i Residence Magazine

Intervju i Elle Decoration

Covet i en intervju kring att inreda med trä i Elle Decoration. Är trä fortsatt trendigt? Vi svarar på frågor och ger tips på hur du inreder med trä på bästa sätt.

Läs artikeln i Elle Decoration

Intervju i Residence Magazine

Covet är med i en intervju i Residence Magazine där vi ger tips och råd till läsarna. Vi svarar bland annat på frågan om vilka träslag man kan matcha samt ger tips på hur du får in mer trä i hemmet.

Läs artikeln i Residence Magazine

Vi synar sju nyckelfärdiga hus i Aftonbladet

"De nya kataloghusen är här. Vi vet hur bra dina husdrömmar är – egentligen. Vi lät en arkitekt och en inredningsarkitekt syna sju nyckelfärdiga hus – de hittade massor av trevliga lösningar, men det finns brister också."

Läs artikeln i Aftonbladet

Nominerade till Årets Unga Företagare

Som en av tre utvalda kandidater blev vi nominerade till Årets Unga Företagare Stockholms stad 2021. "Med ett gemensamt driv och ett starkt engagemang har de lyckats bygga ett företag med sunda värderingar, hög lägstanivå, och där kunden blir väldigt central" - löd motiveringen från Företagarna.

Läs mer om hos Företagarna

Ett av våra projekt är med i tidningen Nya Rum

En av Covets kunder visar upp sitt stilsäkra hem i tidningen Nya Rum. Ett fantastiskt projekt med mustiga färger och stilrena val i en vacker sekelskifteslägenhet på Katarina Bangata.

Läs om projektet hos Covet

Pro Bono projekt för Amazona

Bröstcancer är kvinnans vanligaste cancersjukdom och ca 9 000 fall upptäcks årligen i Sverige. Bröstcancerföreningen Amazona, är Sveriges första och största bröstcancerförening. Amazona var i stort behov av att göra om på sitt kansli och frågade oss på Covet om vi skulle kunna hjälpa till med inredningen i form av ett Pro Bono projekt - Självklart hjälpte vi till det detta!

Läs mer om Amazona här

Intervju i tidningen Rum Design

I ett hemma hos-reportage i tidningen Rum Design berättar en av Covets inredningsarkitekter om sitt hem. I artikeln ges råd kring planlösningsändringar, hur du skapar en personlig inredning och var du fyndar möbler.

Läs om projektet här

Intervju om Nock 25, interiörkoncept för Lenca Properties

Covet fick i uppdrag att ta fram ett interiörkoncept för 21 nybyggda lägenheter på södermalm i Stockholm. I prospektet, framtaget av Dalston, berättar Covet mer om materialval och tankar kring konceptet.

Läs mer om projektet hos Covet

Intervju om konceptet Pomologen, Signum fastigheter

Vårt uppdrag var att ta fram ett interiörkoncept för ett av Signum Fastigheters planerade radhusområden utanför Uppsala. I prospektet, framtaget av Dalston, berättar Covet mer om materialval och tankar kring detta spännande projekt.

Läs mer om projektet hos Covet

Intervju om interiörkonceptet, brf Bällstaån HSB

Tillsammans med HSB utvecklade vi ett innovativt och nytänkande interiörkoncept till brf Bällstaån. I prospektet och även under HSBs informationsdagar har Covet berättat om interiörkonceptet, materialval och detaljer.

Läs mer om Brf Bällstaån här

Intervju i tidningen Rum Design

I ett reportage i tidningen Rum Design berättar Covet om Birger Jarlsgatan, ett interiörprojekt i en vacker sekelskiftesvåning med många kreativa och färgstarka detaljer och lösningar. Covet delar med sig av hur processen ser ut när en inredningsarkitekt arbetar kring allt ifrån planlösningsändring till färgsättning och detaljer. Nr: 3 2016

Läs mer om projektet hos Covet