Inredningsarkitekt i Stockholm - ny planlösning och renovering | Covet

08 533 37 800 - hello@covet.se

Allt började den 4 december 2010. Vi var två unga och orädda inredningsarkitekter med utbildning från Milano och London.

Det som förde oss samman var en frustration över en mätt och mansdominerad bransch. Vi ville bryta ny mark och starta en byrå med sunda värderingar, hög lägstanivå och kunder som känner sig respekterade och tagna på allvar. Detta är fortfarande vår drivkraft och ambition.
 Varje nöjd kund gav oss två nya och så har det fortsatt. Vi har förtjänat vår plats genom hårt arbete och ett dedikerat kundfokus.

Vår långa lista med nöjda uppdragsgivare visar att samtliga involverade, vårt briljanta team och våra fantastiska samarbets-partners, gör sitt yttersta för att leva upp till förväntningarna.

Vi är idag av 6 anställda och har till dags dato designat 400 privata hem; En hisnande siffra när man tänker på alla de människor som nu lever sina dagliga liv i interiörer vi har tagit fram.

Linn Frankhammar och Ida Nielsen
Stockholm, 6 juni, 2022.

Team

Våra inredningsarkitekter har internationella utbildningar från städer som Milano, Melbourne och London. Vi är idag fem inredningsarkitekter, som även projektleder sina egna uppdrag. På kontoret på Södermalm hittar ni också Ruben, vår charmiga trivselhund.

08-533 37 800 eller hello@covet.se

Linn Frankhammar

Inredningsarkitekt / Delägare

Ida Stoltenberg

Inredningsarkitekt / Projektledare / Delägare

Ellinor Pedersen

Inredningsarkitekt / Projektledare

Hediyeh Olson

Inredningsarkitekt / Projektledare

Frida Good

Inredningsarkitekt / Projektledare

Jessica Ström

Ekonomi

Kontakta oss gärna för en första kostnadsfri konsultation så hjälper vi dig att navigera rätt bland alla möjligheter, lösningar och idéer.