Inredningsarkitekt Ellinor Pedersen | Covet

08 533 37 800 - hello@covet.se

Färg och form inspirerar mig varje dag

Inredningsarkitekt

Projektledare

Beskriv dig själv!

Jag är en glad och social person som drivs av spännande utmaningar där jag får använda min kreativa och lösningsorienterade sida. Jag trivs lika bra i stora sociala sammanhang som på en promenad med min hund och en podcast i hörlurarna.

När träffar du mig?

Jag jobbar som inredningsarkitekt och projektledare här på Covet så det mest troliga är att du träffar mig redan vid uppstarten av ditt projekt. Jag tycker att det är kul och spännande att få följa projektet hela vägen från designfasen till det färdiga resultatet.

 Något personligt?

Jag drömmer om att en dag ha ett hus någonstans på varmare breddgrader med en terrass för långa middagar och kaffe i morgonsolen samt en trädgård med plats för odlingar.

 Utbildning?

Jag är utbildad inredningsarkitekt vid Swinburne University of Technology i Melbourne, Australien.

Artiklar - Ellinor

Se alla inlägg

Tillbaka till sekelskiftet i Stocksund

Vi blev väldigt glada när en av våra kunder valde att anlita oss igen för en totalrenovering av deras nya lägenhet på över 200kvm i Stocksund. Både jag och kunden var överens om att lägenheten hade en otrolig potential, men den behövde en genomgående renovering. Vi ville återställa lägenhetens forna glans och plocka fram de fina sekelskiftesdetaljerna. I den här artikeln beskriver jag mer ingående hur vi tänkte och hur arbetet gick till samt visar före & efter bilder.

Läs mer

Vårens vackraste väggfärger!

Äntligen är våren här! Vintern och kylan är som bortblåst och runtom i landet flockas vi i parker för att njuta av solens strålar. Vi fylls av ny energi samt positivitet och det brukar påverka vår syn på färg samt inredning. Kanske är det därför som många väljer att ta tag i ett renoveringsprojekt man länge funderat på just under våren.

Läs mer

Bästa tipsen när du renoverar badrum.

Våra kunder är passionerade när det gäller deras badrum. Dessa, ofta små och tekniskt komplicerade, rum är ett hett debattämne i många familjer inför en renovering. Samtidigt är det ofta just detta som gör att många svenskar inte vågar gå hela vägen för att skapa sitt drömbadrum. Istället nöjer man sig med en något neutral och trygg lösning som inte gör någon vare sig glad eller särskilt ledsen.

Läs mer