Inredningsarkitekt Ellinor Pedersen | Covet

08 533 37 800 - hello@covet.se

Färg och form inspirerar mig varje dag

Interior architect

Projektledare

Beskriv dig själv!

Jag är en glad och social person som drivs av spännande utmaningar där jag får använda min kreativa och lösningsorienterade sida. Jag trivs lika bra i stora sociala sammanhang som på en promenad med min hund och en podcast i hörlurarna.

När träffar du mig?

Jag jobbar som inredningsarkitekt och projektledare här på Covet så det mest troliga är att du träffar mig redan vid uppstarten av ditt projekt. Jag tycker att det är kul och spännande att få följa projektet hela vägen från designfasen till det färdiga resultatet.

 Något personligt?

Jag drömmer om att en dag ha ett hus någonstans på varmare breddgrader med en terrass för långa middagar och kaffe i morgonsolen samt en trädgård med plats för odlingar.

 Utbildning?

Jag är utbildad inredningsarkitekt vid Swinburne University of Technology i Melbourne, Australien.

Articles by Ellinor

See all Articles

Tillbaka till sekelskiftet i Stocksund

Vi blev väldigt glada när en av våra kunder valde att anlita oss igen för en totalrenovering av deras nya lägenhet på över 200kvm i Stocksund. Både jag och kunden var överens om att lägenheten hade en otrolig potential, men den behövde en genomgående renovering. Vi ville återställa lägenhetens forna glans och plocka fram de fina sekelskiftesdetaljerna. I den här artikeln beskriver jag mer ingående hur vi tänkte och hur arbetet gick till samt visar före & efter bilder.

Read more

Vårens vackraste väggfärger!

Äntligen är våren här! Vintern och kylan är som bortblåst och runtom i landet flockas vi i parker för att njuta av solens strålar. Vi fylls av ny energi samt positivitet och det brukar påverka vår syn på färg samt inredning. Kanske är det därför som många väljer att ta tag i ett renoveringsprojekt man länge funderat på just under våren.

Read more

Renovating a bathroom – A six step guide

Our customers are passionate about their bathrooms. These, often small and technically complicated, rooms are a hot topic of debate in many families before a renovation. At the same time, it is often precisely this that means that many Swedes do not dare to go all the way to create their dream bathroom. Instead, they settle for a somewhat neutral and safe solution that doesn't make anyone either happy or particularly sad.

Read more