Driven projektledare / inredningsarkitekt

Verksamhetsbeskrivning
Covet jobbar med inredningsarkitektur för privata och kommersiella miljöer. Företaget är en fullservicebyrå som erbjuder helhetslösningar från idé till byggnation och färdigställande. Företaget har varit verksamt i 6 år och har idag fem anställda.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig, en driven projektledare/inredningsarkitekt med naturliga ledaregenskaper och vilja att utvecklas i din roll. Du bör vara social, utåtriktad, trygg, kunna ta stort ansvar samt dela vår passion för design. Vi ser att personen vi söker, utvecklas inom företaget och efter en tid också skall kunna ta ansvar för andra övergripande uppgifter.

I alla Covets uppdrag arbetar vi i team om två, en inredningsarkitekt och en projektledare. Inredningsarkitekten ansvarar för formgivningen samt ritningarna för projektet (designfasen). Detta görs alltid i samråd med projektledaren, som är delaktig i designfasen och deltar i samtliga möten, presentationer och leveranser.

Projektledarens huvudansvar tar vid efter designfasen med ansvar kring upphandling av byggnation, projektbudget, tidsplan, löpnade möten under byggtiden samt slutbesiktning av byggnation. Som projektledare hos Covet spelar du en avgörande roll för att bygga en positiv och förtroendefull kundrelation. Du har daglig kontakt med kunder, leverantörer och hantverkare. Din roll är att driva projektet framåt med nöjda kunder och samarbetspartners. Du ska kunna ha många parallella projekt och vara bekväm med att delegera arbete. Vi kräver hög service för våra kunder och förutsätter att detta faller sig naturligt för dig.

Utbildning: Inredningsarkitekt (meriterande)
Erfarenhet: Tidigare erfarenhet som projektledare, minst 3år (krav)
Teknisk erfarenhet: AutoCAD eller liknande samt Excel och övriga Microsoft Office-program (meriterande)

Maila din ansökan till info@covet.se
Vi ser fram emot att träffa dig!