COVET SÖKER PROJEKTLEDARE

Covet jobbar med inredningsarkitektur för privata och kommersiella miljöer. Vi är en fullservicebyrå som erbjuder helhetslösningar från idé till byggnation och färdigställande. Vi har varit verksamma sedan 2010 år och har idag fem anställda.

Nu söker vi dig, en driven projektledare med naturliga ledaregenskaper. Du bör vara social, utåtriktad, trygg, kunna ta stort ansvar samt dela vår passion för design och inredningsarkitektur. 

I alla Covets uppdrag arbetar vi i team om två, en inredningsarkitekt och en projektledare. Inredningsarkitekten ansvarar för formgivningen samt ritningarna för projektet. Detta görs alltid i samråd med projektledaren, som är delaktig i alla projektets faser och deltar i samtliga möten, presentationer och leveranser. Projektledarens huvudansvar tar vid efter designfasen med ansvar kring upphandling av byggnation, projektbudget, tidsplan, löpande möten under byggtiden samt slutbesiktning av byggnation.

Som projektledare hos Covet spelar du en avgörande roll för att bygga en positiv och förtroendefull kundrelation. Du har daglig kontakt med kunder, leverantörer och hantverkare. Din roll är att driva projektet framåt med nöjda kunder och samarbetspartners. Du ska kunna ha många parallella projekt igång samtidigt och vara bekväm med att delegera arbete. Vi levererar alltid hög service till våra kunder och förutsätter att detta faller sig naturligt för dig.

Utbildning: relevant
Erfarenhet: tidigare erfarenhet som projektledare, minst 3år. Projektledare inom bygg, inredning eller design är meriterande.
Teknisk erfarenhet: Excel och övriga Microsoft Office-program. CAD-program är meriterande.  

Maila din ansökan till info@covet.se