Inspiration av inredningsarkitekt -Idalavägen, Stocksund.

08 533 37 800 - hello@covet.se

Idalavägen, Stocksund.

Projektdetaljer

Design

Ändra planlösning Val av ytskikt Val av förvaring Inredningsförslag kök Inredningsförslag badrum Inredningsförslag hel lägenhet

Projektledning

Upphandling Inköp Bygg
Inredningsarkitekt, Ellinor Pedersen. Byggbolag, K3-grupppen. Foto, Marcus Stork Studio.

Vi fick i uppdrag av en återkommande kund att hjälpa till med deras nya fantastiska lägenhet i Stocksund. Den är en del av ett jättehus som omvandlats till lägenheter, varav denna lägenhet är den största på mer än 200 kvm.

Vi hjälpte kunden med en totalrenovering, från design till renoveringen. Lägenheten fick en ny planlösning för att bättre passa sina nya ägare och omvandlades tillbaka till sin forna glans då vi återskapade detaljer från sekelskiftet som tidigare blivit bortrenoverade.

Vi har använt oss av en väldigt behaglig färgpalett och klassiska materialval för att skapa detta hem. Genomtänkta lösningar, detaljer och välutnyttjade utrymmen präglar bostaden. Vi har ritat köket, badrummen samt platsbyggnationer ner till detaljnivå med bröstpaneler och vägglister.

Trappan går i en varm grå nyans med en stilren trappmatta som förhöjer den ombonade känslan.

I köket kontrasteras ljusa väggar, vit Carraramarmor och fina ljusinsläpp med djupt mörkgröna skåp och lådor.

Badrummet är en sen sekelskiftesdröm med detaljer i mässing, grön marmor, en klassisk kommod, vitt kakel i halvt murförband och tak i en bege nyans.

I det väl tilltagna barnrummet dominerar en mörkrosa sänghimmel över det vackra rummet med sina infällda hyllor och platsbyggt nattygsbord.