Inspiration av inredningsarkitekt -Kaferang, Hammarby Sjöstad.

08 533 37 800 - hello@covet.se

Kaferang, Hammarby Sjöstad.

Projektdetaljer

Design

Möblerad planlösning Inredningsförslag Platsbyggda lösningar
Inredningsarkitekt, Ellinor Pedersen. Foto, Anton Stegarås.

Vi är väldigt glada och hedrade över att återigen få formge en av Kaferangs lokaler när de nu öppnar sitt tredje café. Denna gång i Hammarby sjöstad. Konceptet vi tagit fram för Kaferangs övriga caféer har anpassats och utvecklats för att passa in i denna moderna miljö. De klassiska detaljerna som definierar det övergripande konceptet finns kvar men vi har tillåtit lite mer lekfulla detaljer samt uppdaterat färgpaletten och släppt in lite nya material för att ge detta café sin lokala prägel.

Planlösningen har gjorts om för att få ett bättre flöde i lokalen. Den nydesignade kassadisken ger en välkomnande känsla vid entrén. Olika sittgrupper skapar dynamik och valmöjligheter för gästerna. Vi har även jobbat mycket med belysningen och placeringen av armaturer för att rama in borden och skapa en ombonad känsla.

Uppdraget inkluderade ett komplett inredningsförslag med planlösning, materialval, val av belysning och möbler. Kassadisk, bänkar, hyllor, bord och sittgrupper är platsbyggda och designade av Covet.