COVET SÖKER PROJEKTLEDARE

Covet jobbar med inredningsarkitektur för privata och kommersiella miljöer. Vi är en fullservicebyrå som erbjuder helhetslösningar från idé till byggnation och färdigställande. Vi har varit verksamma sedan 2010 och har idag fem anställda.

Nu söker vi dig, en driven projektledare med naturliga ledaregenskaper. Du bör vara social, utåtriktad, trygg, kunna ta stort ansvar samt dela vår passion för design och inredningsarkitektur. 

I alla Covets uppdrag arbetar vi i team om två, en inredningsarkitekt och en projektledare. Inredningsarkitekten ansvarar för formgivning samt ritningar för projektet. Detta görs alltid i samråd med projektledaren, som är delaktig i alla projektets faser och deltar i samtliga möten, presentationer och leveranser. Projektledarens huvudansvar tar vid efter designfasen med ansvar kring upphandling av byggnation, projektbudget, tidsplan, löpande möten under byggtiden samt slutbesiktning av byggnation.

Som projektledare hos Covet spelar du en avgörande roll för att bygga en positiv och förtroendefull kundrelation. Du har daglig kontakt med kunder, leverantörer och hantverkare. Din roll är att driva projektet framåt med nöjda kunder och samarbetspartners. Du ska kunna ha många parallella projekt igång samtidigt och vara bekväm med att delegera arbete. Vi levererar alltid hög service till våra kunder och förutsätter att detta faller sig naturligt för dig.

Tjänsten rör sig om ett föräldrarvikariat med stor möjlighet till förlängning och tillsvidareanställning. Tjänsten planeras att tillsättas januari 2019 och pågå fram till september 2020. 

Sista ansökningsdag 16 november 2018.

Utbildning: Relevant
Erfarenhet: Tidigare erfarenhet som projektledare inom bygg / inredning (minst 2år).
Teknisk erfarenhet: Excel och övriga Microsoft Office-program. CAD-program är meriterande.  

Maila din ansökan till info@covet.se