COVET SÖKER INREDNINGSARKITEKT / ARKITEKT

Covet jobbar med inredningsarkitektur för privata och kommersiella miljöer. Vi är en fullservicebyrå som erbjuder helhetslösningar från idé till byggnation och färdigställande. Vi har varit verksamma sedan 2010 och har idag fem anställda.

Nu söker vi dig, en kreativ, noggrann och dedikerad inredningsarkitekt. Du bör vara social, utåtriktad, trygg, kunna ta stort ansvar samt dela vår passion för design och inredningsarkitektur. 

I alla Covets uppdrag arbetar vi i team om två, en inredningsarkitekt och en projektledare. Inredningsarkitekten ansvarar för formgivning samt ritningar för projektet. Uppdragen varierar men vanligaste förekommande rituppdrag är planlösningsändringar med flytt av kök, utbyggnationer med tillhörande bygglovsritningar och även olika typer av inredningsförslag.  

Som inredningsarkitekt hos Covet inspirerar du dina medarbetare och kunder och skapar unika interiörer både i privata hem och kommersiella miljöer. I din roll som inredningsarkitekt kommer du att ha mycket kundkontakt och förväntas ha en god erfarenhet av att leda kreativa presentationer och delta i möten. Vi levererar alltid hög service till våra kunder och förutsätter att detta faller sig naturligt för dig.

Tjänsten rör sig om ett föräldravikariat med stor möjlighet till förlängning och tillsvidareanställning. Tjänsten planeras att tillsättas från och med den 9 oktober 2018. 

Utbildning: Inredningsarkitekt eller arkitekt.
Erfarenhet: Tidigare erfarenhet som inredningsarkitekt/arkitekt, minst 2år. 
Teknisk erfarenhet: Archicad eller liknande samt Excel och övriga Microsoft Office-program. 

Maila din ansökan till info@covet.se