COVET SÖKER EN ASSISTENT TILL VÅRA PROJEKTLEDARE

ARBETSBESKRIVNING

Covet jobbar med inredningsarkitektur för privata och kommersiella miljöer. Vi är en fullservicebyrå som erbjuder helhetslösningar från idé till byggnation och färdigställande. Vi har varit verksamma sedan 2010 och har idag sex anställda.

Vi söker nu en assistent till Covets projektledare. Du bör vara social, ansvarstagande och stresstålig samt dela vår passion för design och inredningsarkitektur. 

Covets projektledare spelar en avgörande roll för att bygga en positiv och förtroendefull kundrelation. Projektledarna har daglig kontakt med kunder, leverantörer och hantverkare. Din roll som assistent till Covets projektledare är att underlätta deras dagliga arbete. Du kommer främst att ansvara för att utföra och hantera inköp till våra kunder., hantera fakturor och enklare administration, ta emot paket och koordinera leveranser. I vissa projekt deltar du i byggmöten tillsammans med våra projektledare. Hänga upp gardiner samt ordna inför inflytt för våra kunder ingår också i dina arbetsuppgifter. Du kommer även att ansvara för Covets kontor. Vi vill att kontoret kännas trevligt och välkomnade för våra kunder och vill att du ansvarar för bland annat inköp till kontoret.

ARBETSTIDER  
Måndag-Tisdag-Onsdag
9.00 – 18.00

ANSTÄLLNING
Om du har företag ser vi ett samarbetsavtal med månadsvis fakturering annars innebär tjänsten en tidsbegränsad anställning (from. 2019-08-01 tom. 2020-04-01) med timanställning enligt överenskommelse.

KOMPETENS
För tjänsten krävs god datorvana (Mac) samt god kännedom i Microsoft Excel samt Microsoft Power Point.

KÖRKORT
Krav


——————————————————
Sista ansökan 14 juni.
Skicka din ansökan till info@covet.se